MSZ 28001:2008 - MEBIR - szabvány követelményei képzés

Hallgatói oldalak

Hallgatói oldalak
2007 Kapos Felnőttképző Központ Kft. Felnőttképzési engedélyszám: E-001312/2015

Az MSZ 28001:2008 MEBIR szabvány követelményei

 

A képzés ismertetése:

A képzésen részt vevők az MSZ 28001:2008 szabvány követelményeinek megismerése, értelmezése, tapasztalatok bemutatása mellett gyakorlati példák megoldásával, csoportmunkákkal sajátíthatják el azokat az ismerteket, megoldásokat, amelyek révén felkészültek lesznek az MSZ 28001:2008 szabvány szerinti irányítási rendszer eredményes, hatékony működtetésére, emellett kitekintést kapnak az új ISO 45001 szabvány aktuális helyzetéről és a tervezett változtatásokról. 

A képzés nem tartozik a 2013. évi LXXVII. felnőttképzési törvény hatálya alá.

Kiknek ajánljuk?

Az MSZ 28001:2008 (BS OHSAS 18001:2007) szabvány szerint tanúsított cégek, vállalkozások, vállalatok, szervezetek, és a MEBIR-ért felelős vezetőik, szakembereik, MEBIR megbízottak, munkavédelmi technikusok, munkavédelmi szakmérnökök számára ajánlott.

A képzés időtartama:

1 nap

A képzésen való részvételhez ajánlott:

Közép-, vagy felsőfokú végzettség, munkavédelmi és MEBIR szabványismeretek, MEBIR vezetői, vagy megbízotti gyakorlati tapasztalat.

A programról:

- A munkavédelem jogszabályi alapjai.
- Az MSZ 28001:2008 szabvány követelményeinek megismerése és megértése – fogalmak értelmezése (pl. MEB politika, célok, programok, érdekelt felek, veszélyazonosítás, kockázatértékelés, jogszabályi és egyéb követelmények, dokumentálás, kommunikáció, helyesbítés, megelőzés).
- A MEBIR rendszer bevezetése és működtetése:
A rendszerbevezetés főbb lépéseinek áttekintése, követelmények és dokumentálási kötelezettségek megismerése, a működés, működtetés során szükséges feladatok végrehajtása – felelősségek, hatáskörök meghatározása, képzés és kommunikáció, MEB politika, MEB célok, programok meghatározása, veszélyazonosítás, kockázatértékelés, és a kockázat kézben tartása, felkészültség és reagálás vészhelyzetekre.
- A MEBIR teljesítmény mérésének és figyelemmel kísérésének követelményei, gyakorlati megvalósítása, belső audit és vezetőségi átvizsgálás végrehajtása, a rendszer folyamatos fejlesztése.
- Az új ISO 45001 szabvány – tervezett változások áttekintése.
- Ismeretek összefoglalása.
- Írásbeli teszt.

A képzés helyszíne:

Budapest (nyílt tréning)
A megrendelő igényei szerinti helyszínen (kihelyezett tréning).

A képzés ára:

76.200 Ft/fő (A képzés ára tartalmazza az ÁFÁ-t!)

A tréning időpontja:

2018. április 10.

 

Amennyiben tréningünk felkeltette érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével, hogy kollégánk tájékoztatni tudja a részletekről.

Tréner:

Fehérné Kósa Márta

A 2007 Kapos Felnőttképző Központ Kft. alvállalkozója. Minőségmenedzsment szakember, munkavédelmi szakember, környezetirányítási vezető, integrált irányítási rendszer auditor, IRCA minőségirányítási auditor. Minőségirányítási, és integrált irányítási vezetőként, minőségirányítási, környezetirányítási, valamint MEBIR, illetve integrált rendszer tanácsadóként, felkészítőként több mint 15 éves szakmai gyakorlattal rendelkezik. Emellett rendszeresen oktat MIR, KIR, MEBIR, minőségmenedzsment technikák képzéseken, belső auditor tanfolyamokon.

További részletek

Érdeklődök a tréningről

Humán ellenőrzés