Minőségfejlesztés FMEA-módszer alkalmazásával

Hallgatói oldalak

Hallgatói oldalak
2007 Kapos Felnőttképző Központ Kft. Felnőttképzési engedélyszám: E-001312/2015

Minőségfejlesztés FMEA-módszer alkalmazásával

 

A képzés ismertetése:

A képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék, megértsék, és a gyakorlatban alkalmazni tudják az FMEA (Failure Mode and Effect Analysis), hibamód és hatáselemzés módszert. A megszerzett ismeretek és gyakorlat alapján képessé válnak munkaterületükön FMEA elemzések elvégzésére, az FMEA teamben való hatékony részvételre, további gyakorlat megszerzésével az FMEA elemzések elkészítésében mentorként közreműködni. 

A képzés nem tartozik a 2013. évi LXXVII. felnőttképzési törvény hatálya alá.

Kiknek ajánljuk?

Főként gyártási területen tevékenykedő cégek, vállalkozások, vállalatok, és a minőségüggyel foglalkozó munkatársaik számára ajánlott, ahol a minőségtervezés, fejlesztés során tervezik az FMEA alkalmazását, vagy már alkalmazzák, és munkatársaik képzését fontosnak tartják. Minőségügyi munkatársak, minőségirányítási vezetők, minőségirányítási megbízottak, mérnökök, területvezetők (pl. termelés, gyártástervezés, logisztika), vezetők, középvezetők számára ajánlott.

A képzés időtartama:

1 nap

A képzésen való részvételhez ajánlott:

Közép-, vagy felsőfokú végzettség, minőségirányítási ismeretek, szakmai gyakorlati tapasztalat, kockázatértékeléssel, kockázatelemzéssel kapcsolatos ismeret, gyakorlat előny.

A programról:

- A minőségtervezés és minőségfejlesztés eszközei.
- Az FMEA alapjai – kockázatok, hibák, hiba megelőzés.
- Az FMEA típusai, alkalmazása a vállalati gyakorlatban.
- Az FMEA dokumentumok, az értékelés szabályai.
- Az FMEA készítés - teamek és team-munka - intézkedések meghatározása.
- FMEA gyakorlati feladatok.
- Ismeretek összefoglalása.
- Írásbeli teszt.

A képzés helyszíne:

Budapest (nyílt tréning)
A megrendelő igényei szerinti helyszínen (kihelyezett tréning).

A képzés ára:

76.200 Ft/fő (A képzés ára tartalmazza az ÁFÁ-t!)

A tréning időpontja:

2018. február 1.

 

Amennyiben tréningünk felkeltette érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével, hogy kollégánk tájékoztatni tudja a részletekről.

Tréner:

Fehérné Kósa Márta

A 2007 Kapos Felnőttképző Központ Kft. alvállalkozója. Minőségmenedzsment szakember, munkavédelmi szakember, környezetirányítási vezető, integrált irányítási rendszer auditor, IRCA minőségirányítási auditor. Minőségirányítási, és integrált irányítási vezetőként, minőségirányítási, környezetirányítási, valamint MEBIR, illetve integrált rendszer tanácsadóként, felkészítőként több mint 15 éves szakmai gyakorlattal rendelkezik. Emellett rendszeresen oktat MIR, KIR, MEBIR, minőségmenedzsment technikák képzéseken, belső auditor tanfolyamokon.

További részletek

Érdeklődök a tréningről

Humán ellenőrzés