ISO 14001 képzés vezetőknek – KIR képzés

Hallgatói oldalak

Hallgatói oldalak
2007 Kapos Felnőttképző Központ Kft. Felnőttképzési engedélyszám: E-001312/2015

Környezetközpontú Irányítási Rendszer (KIR) vezetői feladatai az ISO 14001:2015 szabvány tükrében

 

A képzés ismertetése:

A képzésen részt vevők megismerkednek az ISO 14001:2015 szabvány újdonságaival, a fontos és lényeges változásokkal, amelyek a korábbi szabvány követelményeihez képest más megközelítést, értelmezést, és gyakorlati megvalósítást is igényelnek a környezetirányítási rendszerért felelős személyektől.
A résztvevők az ISO 14001:2015 szabvány követelményeinek megismerése, értelmezése, tapasztalatok bemutatása mellett gyakorlati példák megoldásával, csoportmunkákkal sajátíthatják el azokat az ismerteket, megoldásokat, amelyek révén felkészültek lesznek az ISO 14001:2015 szabványra való átállás irányításában, a munkatársak bevonásában, és/vagy a környezetirányítási rendszer eredményes, hatékony működtetésében. 

A képzés nem tartozik a 2013. évi LXXVII. felnőttképzési törvény hatálya alá.

Kiknek ajánljuk?

Az ISO 14001:2004 szabvány szerint tanúsított, és az ISO 14001:2015 szabványra való átállást tervező, vagy az ISO 14001:2015 szabvány szerint tanúsított cégek, vállalkozások, vállalatok, szervezetek és környezetirányítási vezetőik, szakembereik számára ajánlott, akik az átállás, és/vagy a működtetés során fontosnak tartják az új szabványkövetelmények pontos megismerését, és azok gyakorlatban való alkalmazását. Környezetirányítási vezetők, környezetirányítási megbízottak, környezetirányítási gyakorlattal rendelkező vezetők, középvezetők számára ajánlott. 

A képzés időtartama:

1 nap

A képzésen való részvételhez ajánlott:

Közép-, vagy felsőfokú végzettség, környezetirányítási ismeretek, környezetirányítási vezetői, vagy megbízotti gyakorlati tapasztalat.

A programról:

- A környezetirányítás alapjai – fogalmak, politika, környezeti tényezők, kockázatok, megfelelési kötelezettségek.
- Az ISO 14001:2015 szabványkövetelmények megismerése és megértése – a szervezet és környezetének megértése, érdekelt felek, környezeti tényezők, kockázatok, veszélyek és lehetőségek értékelése, megfelelési kötelezettségek, dokumentált információk).
- Az ISO 14001:2015 szabvány szerinti környezetirányítási rendszer – átállás, kialakítás, működtetés.
- Vezetői feladatok a környezetirányítási rendszerben.
- Ismeretek összefoglalása.
- Írásbeli teszt.

A képzés helyszíne:

Budapest (nyílt tréning)
A megrendelő igényei szerinti helyszínen (kihelyezett tréning).

A képzés ára:

63.500 Ft/fő (A képzés ára tartalmazza az ÁFÁ-t!)

A tréning időpontja:

2018. március 27.

 

Amennyiben tréningünk felkeltette érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével, hogy kollégánk tájékoztatni tudja a részletekről.

Tréner:

Fehérné Kósa Márta

A 2007 Kapos Felnőttképző Központ Kft. alvállalkozója. Minőségmenedzsment szakember, munkavédelmi szakember, környezetirányítási vezető, integrált irányítási rendszer auditor, IRCA minőségirányítási auditor. Minőségirányítási, és integrált irányítási vezetőként, minőségirányítási, környezetirányítási, valamint MEBIR, illetve integrált rendszer tanácsadóként, felkészítőként több mint 15 éves szakmai gyakorlattal rendelkezik. Emellett rendszeresen oktat MIR, KIR, MEBIR, minőségmenedzsment technikák képzéseken, belső auditor tanfolyamokon.

További részletek

Érdeklődök a tréningről

Humán ellenőrzés