Környezetirányítás az ISO 14001:2015 szabvány szerint – ISO 14001 tréning

Hallgatói oldalak

Hallgatói oldalak
2007 Kapos Felnőttképző Központ Kft. Felnőttképzési engedélyszám: E-001312/2015

Környezetirányítás az ISO 14001:2015 szabvány szerint

 

A képzés ismertetése:

A képzésen részt vevők megismerkednek az ISO 14001:2015 szabvány felépítésével, gondolatmenetével, követelményeivel, az alkalmazott szakkifejezésekkel, megfogalmazásokkal. A résztvevők az ISO 14001:2015 szabvány követelményeinek megismerése, értelmezése, tapasztalatok bemutatása mellett gyakorlati példák megoldásával, csoportmunkákkal sajátíthatják el azokat az ismerteket, megoldásokat, amelyek révén felkészültek lesznek az ISO 14001:2015 szabvány szerint kialakított rendszer működtetésében, illetve hatékonyan támogathatják a rendszer bevezetésének folyamatát. 

A képzés nem tartozik a 2013. évi LXXVII. felnőttképzési törvény hatálya alá.

Kiknek ajánljuk?

A képzés az ISO 14001:2015 rendszer kiépítését tervező, vagy az ISO 14001:2015 szabvány szerint tanúsított cégek, vállalkozások, vállalatok, szervezetek és vezetőik, szakembereik számára ajánlott, akik a bevezetés, és/vagy működtetés, során fontosnak tartják a szabványkövetelmények pontos, és részletes megismerését, azok gyakorlatban történő megvalósítását. Környezetirányítási munkatársak, szakemberek, környezetvédelemmel foglalkozó munkatársak, szakemberek, és vezetők, középvezetők számára ajánlott.

A képzés időtartama:

1 nap

A képzésen való részvételhez ajánlott:

Közép-, vagy felsőfokú végzettség, környezetirányítási ismeretek, környezetvédelemmel kapcsolatos gyakorlati tapasztalatok.

A programról:

- A környezetirányítás alapjai – fogalmak, politika, környezeti tényezők, kockázatok, veszélyek és lehetőségek, célok, megfelelési kötelezettségek, a működés, környezeti teljesítmény.
- Az ISO 14001:2015 szabvány felépítése, követelmények megismerése és megértése.
- Az ISO 14001:2015 szabvány gondolkodásmódja - a szervezet és környezetének megértése, érdekelt felek, alkalmazási terület, környezeti tényezők, kockázatok, veszélyek és lehetőségek, megfelelési kötelezettségek.
- A kockázatértékelés lehetőségei és módszerei, környezeti célok.
- A dokumentált információk és a dokumentumok kezelése.
- Az ISO 14001:2015 szabvány szerinti környezetirányítási rendszer – kialakítás, működtetés.
- Ismeretek összefoglalása.
- Írásbeli teszt.

A képzés helyszíne:

Budapest (nyílt tréning)
A megrendelő igényei szerinti helyszínen (kihelyezett tréning).

A képzés ára:

76.200 Ft/fő (A képzés ára tartalmazza az ÁFÁ-t!)

A tréning időpontja:

2018. március 26.

 

Amennyiben tréningünk felkeltette érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével, hogy kollégánk tájékoztatni tudja a részletekről.

Tréner:

Fehérné Kósa Márta

A 2007 Kapos Felnőttképző Központ Kft. alvállalkozója. Minőségmenedzsment szakember, munkavédelmi szakember, környezetirányítási vezető, integrált irányítási rendszer auditor, IRCA minőségirányítási auditor. Minőségirányítási, és integrált irányítási vezetőként, minőségirányítási, környezetirányítási, valamint MEBIR, illetve integrált rendszer tanácsadóként, felkészítőként több mint 15 éves szakmai gyakorlattal rendelkezik. Emellett rendszeresen oktat MIR, KIR, MEBIR, minőségmenedzsment technikák képzéseken, belső auditor tanfolyamokon.

További részletek

Érdeklődök a tréningről

Humán ellenőrzés