Tréningek

Hallgatói oldalak

Hallgatói oldalak
2007 Kapos Felnőttképző Központ Kft. Felnőttképzési engedélyszám: E-001312/2015

Tréningek

Tréning kínálatunkat a piaci igényekre szabva alakítottuk ki, melyek szabadpiaci szolgáltatásként érhetők el ügyfeleink számára. Ezek a képzések nem engedélyezett képzések, nem tartoznak a felnőttképzési törvény hatálya alá, így azok nem rendelhetők meg ÁFA mentesen.

Az elérhető tréningek köre folyamatosan bővül, melyeket budapesti helyszínen, illetve céghez kihelyezett formában országosan valósítunk meg. Kihelyezett tréningek megvalósítása során cégre szabottan, a megrendelők igényeinek, elvárásainak, céljainak megfelelően építjük fel a megrendelt tréning programját. Nyílt tréningek esetén is biztosítunk arra lehetőséget, hogy a jelentkezők előzetesen elküldjék kérdéseiket, megjelöljék azokat a témákat, amelyek részletes átbeszélésére igényük van, így biztosítjuk, hogy ne maradjanak megválaszolatlan kérdések a tréning után. A minőséget minden esetben kiváló gyakorlati szakemberek bevonásával biztosítjuk.

Az egyes tréningeknél feltűntetett időpontok és árak a budapesti helyszínű tréningekre vonatkoznak. A tréningek időpontjának változtatási jogát fenntartjuk, amennyiben a jelentkezők száma nem elegendő az indításhoz. A kihelyezett vállalati tréningek esetén egyedi árajánlat készül minden esetben és a tréningeket a megrendelő igényeinek megfelelő helyszínen valósítjuk meg.

Minőségirányítás

Környezetközpontú Irányítási Rendszer

Munkahelyi Egészségvédelem és Biztonság Irányítási Rendszer

Integrált irányítási rendszerek

Minőségtechnikák

Kompetenciafejlesztő tréningek

Személyiségfejlesztő tréningek

Vezetői tréningek