TanfolyamokNyitólap / Tanfolyamok / Masszőr képzéseink / Masszőr távoktatásos / Veszprém

Masszőr távoktatásos

Tanfolyam jellege: szakmai alapozó és kompetenciafejlesztő

A képzés célja: Olyan felkészültségű szakemberek képzésének elősegítése, akik széleskörű elméleti és gyakorlati tudással felruházva szakszerűen és eredményesen végzik majd munkájukat. Egészségügyi intézményekben, gyógyfürdőházakban, gyógyfürdőkben, fürdőkben és egyéb területen szakorvos szakmai irányítása mellett tevékenykednek, támogatják az orvos munkáját a betegek (páciensek) gyógyulása és rehabilitációja érdekében. Olyan felkészültségű szakemberek képzése, akik a sportedző felkészítő csapatának tagjaként, sportorvosi irányítás és felügyelet mellett, elméleti és gyakorlati tudásukat kamatoztatva a sportolók fizikai és mentális közérzetének javítására lesznek képesek. Közreműködnek a sérülések rehabilitációs folyamatában.

A képzés időtartama: 14 hónap
A tanterv 700 gyakorlati, 550 távoktatásos, egyénileg végezhető elméleti órát, valamint 150 óra tantermi elméleti és gyakorlati képzést tartalmaz.

A képzés időtartama: 14 hónap

Az elméleti képzés helye: 8200 Veszprém, Eötvös u. 3. Táncsics Mihály Szakközépiskola

A gyakorlati képzés helye: a hallgató által önállóan, vagy iskolánk szervezésében választott helyszíneken, az adott kórház, fürdő, gyógyintézmény munkarendje szerint, egyénileg egyeztetett időpontokban, vagy az iskola tanműhelyében a szaktanárral egyeztetett időpontokban.

A képzéshez szükséges végzettség:
- középiskolai végzettség (érettségi)
- egészségügyi alkalmasság

Részvétel feltétele: számítógép és internet kapcsolat

Tantárgyak:
- klinikumi ismeretek
- masszázs elméleti alapjai
- masszázstechnikák és kiegészítő terápiák
- gyógy- és sportmasszázs

A képzés árából adható aktuális kedvezményeinkről, választható ajándékokról a tájékoztató levelünkben olvashat, melyet elektronikus levélben és / vagy postai úton juttatunk el Önhöz!

Amennyiben a képzésünk után a résztvevő hallgató szakmai vizsgára kíván jelentkezni, úgy térítésmentes képzési tanácsadás keretén belül tájékoztatjuk a vizsgával kapcsolatos teendőkről (pl. vizsga időpontok, vizsgaszervezők, vizsgadíjak, Europass igénylés, stb.).