Ez a webhely sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében.

Kérjük, engedélyezze a látogatáselemzést („Statisztika”), hogy hatékonyabban tudjuk fejleszteni szolgáltatásunk, illetve engedélyezheti az érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítését támogató („Közösségi média és marketing”) sütiket is. Amennyiben a későbbiekben mégsem szeretne a http://www.2007kapos.hu/ weboldalunkról sütiket fogadni, akkor használhatja ezt az eszközt arra, hogy kikapcsolja a választott kategóriákat.

Tájékoztatjuk, hogy a választás eltárolásához egy cookie-t kell használnunk, hogy legközelebb is emlékezzünk, ha ebben a böngészőben nyitja meg weboldalunkat.

Az alábbiakban szabályozhatja a sütiket:

Funkcionális sütik
Ezek a cookie-k növelik az oldal funkcionalitását azáltal, hogy néhány információt tárolnak az Ön beállításairól. Ilyen például a weboldalon kitöltött adatok megőrzése.

Statisztikai sütik
Ezek a cookie-k segítenek bennünket abban, hogy értékeljük weboldalunk teljesítményét, fejlesszük a tapasztalatok alapján az Ön felhasználói élményét.

Közösségi média és marketing sütik
Az Ön böngészési szokásaira, érdeklődési körére vonatkozó adatokat gyűjtő - jellemzően harmadik féltől származó – sütik, amelyek a személyre szabott reklámok megjelenítését teszik lehetővé.

Részletek a Cookie-k kezeléséről...

Hallgatói oldalak

Hallgatói oldalak
2007 Kapos Felnőttképző Központ Kft. Felnőttképzési engedélyszám: E-001312/2015
Szakács

OKJ 34 811 04 - A tanfolyam felnőttképzési nyilvántartásba vételi száma:
E-001312/2015/A016

Szakács képzésünkről:

A szakács képzés célja, olyan korszerű szakmai elméleti és gyakorlati felkészültségű szakember képzése, aki a korszerű vendéglátás követelményeit figyelembe véve, különböző típusú, nagyságú vendéglátó gazdálkodó szervezetek termelői részében fogyasztásra kész ételeket állít elő. Munkaköréhez tartozik, hogy képes étrendek, étlapok összeállítására, nyersanyag és azok mennyiségének meghatározására, áruátvétel elvégzésére, valamint a rendelkezésre álló konyhai eszközöket, robotgépeket biztonsági és higiéniai előírások szerint használni.

A videót elindítva megismerheti szakács képzésünket az ATV rólunk készített műsorából!

 

 

A szakács szakképesítés főbb adatai:

OKJ-s szám

Szakmacsoport

Szakképesítés típusa

Ágazati besorolása

FEOR száma

34 811 04

Vendéglátás-turisztika

szakképesítés

Vendéglátóipar

5134


A szakács szakképesítést megszerezve az alábbi munkakörök, valamint foglalkozások tölthetők be:

- Étkezdei szakács
- Grill szakács
- Hajószakács
- Hidegkonyhai szakács
- Közétkeztetési szakács
- Melegkonyhai szakács
- Pizzakészítő szakács

A vendéglátás-turisztika szakmacsoporthoz tartozóan, további tanfolyamok érhetők el kínálatunkban:

Cukrász
Diétás szakács
Pincér
Vendéglátó eladó
Idegenvezető