Rajkiné Sörös Andrea

Hallgatói oldalak

Hallgatói oldalak
2007 Kapos Felnőttképző Központ Kft. Felnőttképzési engedélyszám: E-001312/2015

Rajkiné Sörös Andrea

Rajkiné Sörös Andrea

A köznevelés széles palettáján megfordulok munkám során, így kellő tapasztalattal rendelkezem az eredmények értékelése és a feladatok meghatározása során.

A kisgyermekkori nevelés bölcsődei és óvodai szakaszának napi szintű irányítása mellett felnőttképzésben is képviselem a nevelő-oktatói munka szakmai ismereteinek közvetítését.

A pedagógus hivatás szeretetét, a hiteles pedagógus személyiség ismérveit, pedagógus hallgatók gyakorlati képzőhelyeként is koordinálom, segítem a jövő pedagógus generációjának sikeressége, felkészültsége érdekében.

A mentálhigiénés szervezetfejlesztő diplomám és tanulmányaim eredményeként jó kapcsolatteremtő és szervezetirányító képességgel rendelkezem, melyet a felnőttképzés során is eredményesen tudom a hallgatói csoportok hatékony tanulása érdekébe fordítani, a tanulás támogatásával az új kihívásokat, tanulást vonzóvá tenni.

"Mentől műveltebb, civilizáltabb és erkölcsösebb egy nemzet, annál jobb dolga van annál a nemzetnél a gyermeknek. Ez a nemzetek kultúrfokának az én meggyőződésem szerint az első fokmérője". /Klebelsberg Kunó/

 

A 2007 Kapos Felnőttképző Központ Kft. szervezésű OKJ-s tanfolyamok közül, az alábbiak oktatásában veszek részt:

- Pedagógiai- és családsegítő munkatárs

 

TANULMÁNYOK ÉS KÉPZETTSÉGEK

- Mentálhigiénés szervezetfejlesztő diploma
- a pedagógus életpálya keretében PSZE-PÉM szakértő tanfelügyelő, mesterpedagógus