Boros Ferencné

Hallgatói oldalak

Hallgatói oldalak
2007 Kapos Felnőttképző Központ Kft. Felnőttképzési engedélyszám: E-001312/2015

Boros Ferencné

Boros Ferencné

Gyógymasszőr, reflexológus és lábápoló vagyok. 17 éve dolgozom gyógymasszőrként és 15 éve foglalkozom oktatással. Ez számomra is folyamatos felkészülést és tanulást jelent. A hallgatók teremgyakorlaton sajátítják el a masszázs elméleti és gyakorlati fogásait, figyelembe véve a különböző kórképek kezelését. Ehhez 10 db masszázságyat is biztosítunk. Ez segíti, hogy az ezt követő kórházi gyakorlaton könnyedén részt tudjanak venni a betegek kezelésében és az ott dolgozók munkájában nagy segítséget jelentsenek.
Szeretném minél több emberrel megismertetni ennek a szakmának a szépségeit, hogy minél jobb szakemberekkel találkozzanak a rászoruló és hozzánk forduló betegek.

 

A 2007 Kapos Felnőttképző Központ Kft. szervezésű OKJ-s tanfolyamok közül, az alábbiak oktatásában veszek részt:
- Gyógymasszőr

 

TANULMÁNYOK ÉS KÉPZETTSÉGEK

1983-ban végeztem a győri Egészségügyi Szakiskolában. Ezután a Petz Aladár Megyei Kórházban gyermekápolóként dolgoztam 1998-ig. 1987-ben leérettségiztem, majd 1992-ben kitanultam a kéz-lábápoló szakmát. Ekkor kerültem először kapcsolatba az oktatással, amit nagyon megszerettem és azóta is csinálok. 1998-2000-ig a Grácia Természetgyógyászat Rendelőben dolgoztam asszisztensként, ezalatt szereztem meg a gyógymasszőri képesítést, majd 2000-2004-ig újra a kórház rheumatológia osztályán dolgoztam gyógymasszőrként. 2003-ban Reflexológus vizsgát tettem. 2004. óta egyéni vállalkozóként dolgozom, gyógymasszőr, reflexológus és lábápolóként. Továbbképzéseken megtanultam a Nyirok masszázst és a Hawaii lomi-lomi masszázst.