Diétás szakács / OKJ-s képzés - Tanfolyam

Hallgatói oldalak

Hallgatói oldalak
2007 Kapos Felnőttképző Központ Kft. Felnőttképzési engedélyszám: E-001312/2015


OKJ 35 811 03 - A tanfolyam felnőttképzési nyilvántartásba vételi száma: E-001312/2015/A022
A képzés partnercégünk, az Alfa Kapos Képző Központ Kft. szervezésében valósul meg, melynek engedélyszáma:
E-001308/2015/A023

Diétás szakács képzésünkről:

A diétás szakács képzés célja, olyan szakemberek képzése, akik a közétkeztetés területén, ide értve a fekvőbeteg ellátást biztosító egészségügyi, a nevelési-oktatási, a szociális alapszolgáltatásokat és szakosított ellátást végző, illetve gyermekjóléti alap és szakellátást biztosító intézményeket, a turizmus és a vendéglátás (gyógyszállók, wellness és fitnesz szolgáltatások), valamint a speciális igényű táplálás területét (pl. sporttáplálkozás) a dietetikus által összeállított étrendet készítik el.

A diétás szakács szakképesítés főbb adatai:

OKJ-s szám

Szakmacsoport

Szakképesítés típusa

Ágazati besorolása

FEOR száma

35 811 03

Vendéglátás-turisztika

szakképesítés ráépülés

Vendéglátóipar

5134

3222


A diétás szakács szakképesítést megszerezve az alábbi munkakörök, valamint foglalkozások tölthetők be:

- Diétás szakács
- Étkezdei szakács
- Grill szakács
- Gyermekélelmezési szakács
- Hajószakács
- Hidegkonyhai szakács
- Közétkeztetési szakács
- Kukta
- Melegkonyhai szakács
- Pizzakészítő szakács
- Segédszakács
- Szakács, diétás szakács
- Éttermi műszakvezető
- Főszakács
- Helyettes séf
- Konyhafőnök
- Konyhavezető

A vendéglátás-turisztika szakmacsoporthoz tartozóan, további tanfolyamok érhetők el kínálatunkban:

Cukrász
Pincér
Szakács
Vendéglátó eladó
Idegenvezető