Ez a webhely sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében.

Kérjük, engedélyezze a látogatáselemzést („Statisztika”), hogy hatékonyabban tudjuk fejleszteni szolgáltatásunk, illetve engedélyezheti az érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítését támogató („Közösségi média és marketing”) sütiket is. Amennyiben a későbbiekben mégsem szeretne a http://www.2007kapos.hu/ weboldalunkról sütiket fogadni, akkor használhatja ezt az eszközt arra, hogy kikapcsolja a választott kategóriákat.

Tájékoztatjuk, hogy a választás eltárolásához egy cookie-t kell használnunk, hogy legközelebb is emlékezzünk, ha ebben a böngészőben nyitja meg weboldalunkat.

Az alábbiakban szabályozhatja a sütiket:

Funkcionális sütik
Ezek a cookie-k növelik az oldal funkcionalitását azáltal, hogy néhány információt tárolnak az Ön beállításairól. Ilyen például a weboldalon kitöltött adatok megőrzése.

Statisztikai sütik
Ezek a cookie-k segítenek bennünket abban, hogy értékeljük weboldalunk teljesítményét, fejlesszük a tapasztalatok alapján az Ön felhasználói élményét.

Közösségi média és marketing sütik
Az Ön böngészési szokásaira, érdeklődési körére vonatkozó adatokat gyűjtő - jellemzően harmadik féltől származó – sütik, amelyek a személyre szabott reklámok megjelenítését teszik lehetővé.

Részletek a Cookie-k kezeléséről...

Hallgatói oldalak

Hallgatói oldalak
2007 Kapos Felnőttképző Központ Kft. Felnőttképzési engedélyszám: E-001312/2015
Cukrász

OKJ 34 811 01 - A tanfolyam felnőttképzési nyilvántartásba vételi száma:
E-001312/2015/A022

Cukrász képzésünkről:

A cukrász képzés célja, olyan korszerű szakmai elméleti és gyakorlati felkészültségű szakember képzése, aki az élelmiszergyártás higiéniai alapkövetelményeinek betartása mellett a korszerű táplálkozáshoz mind jobban igazodó cukrászsüteményeket készít, figyelemmel azok ízbeli változatosságára, esztétikai megjelenítésére, a vásárlói, megrendelői igényekre.

 

A videót elindítva betekintést nyerhet cukrász képzésünkbe!

 

A cukrász szakképesítés főbb adatai:

OKJ-s szám

Szakmacsoport

Szakképesítés típusa

Ágazati besorolása

FEOR száma

34 811 01

Vendéglátás-turisztika

szakképesítés

Vendéglátóipar

5135


A cukrász szakképesítést megszerezve az alábbi munkakörök, valamint foglalkozások tölthetők be:

- Süteménykészítő
- Tortakészítő
- Fagylaltkészítő
- Marcipánfigura készítő
- Karamell dísz készítő
- Bonbonkészítő

A vendéglátás-turisztika szakmacsoporthoz tartozóan, további tanfolyamok érhetők el kínálatunkban:

Diétás szakács
Pincér
Szakács
Vendéglátó eladó
Idegenvezető