Hallgatói oldalak

Hallgatói oldalak
2007 Kapos Felnőttképző Kft. Felnőttképzési engedélyszám: E-001312/2015

Bemutatkozás

A Kft. tagjai (Mészáros István, Tremmel László) és munkatársai (Hargitai Éva, Papp Mónika, Szakács Enikő, Kárpáti Krisztián, Orovecz Tamás, Mészáros Richárd - budapesti iroda, Ferencz Csaba, Rongáné Miháczi Éva – kaposvári iroda) évtizedes, az oktatásszervezés terén szerzett tapasztalataik birtokában indítják országszerte a hallgatói csoportokat azon szakmai képzések területén, ahol színvonalas oktatást és vizsgaszervezést tudnak a résztvevők számára biztosítani.


A Kft. tulajdonosai és munkatársai szándékai szerint az oktatási és tanfolyamszervezési tevékenység eredményeképp egyre magasabb szinten és megfizethető árakon kívánnak megoldásokat kínálni a tanfolyamaik után érdeklődőknek.

Cégjegyzék szám: 14-09-310063

Felnőttképzési engedélyszám: E-001312/2015

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-99922/2016.


MUNKALEHETŐSÉG:

Hozzon nekünk érdeklődőt jutalékért! Ügynökségek jelentkezését várjuk! Érdeklődni: regisztrator@2007kapos.hu

 

Rólunk mondták

Kedves Tibor!
Szeretném magam nevében és az osztály nevében is megköszöni azt a korrekt (talpalást, szervezést munkát,az elmúlt hónapokban amit a sikeres vizsgákért és a boldogulásunkért tettél. Nagyon köszönjük és úgy látom,mindenki megelégedéssel és megnyugvással gondol és érez a KFT munkáját illetően.

Köszönjük.
Üdvözlettel. Kovács Ádám. 


Tisztelt Kapos Kft!
Végzett svéd masszőr tanulójukként továbbképzem magam különböző tanfolyamokon (olyanokon, melyek nincsenek Önöknél).
Örömmel hallom tanároktól, mesterektől, hogy igen jó véleménnyel vannak a Kapos Kft oktatásáról, színvonaláról. Dicséri ez Erika és Mónika munkáját, és természetesen az Önökét is. Számos magamfajta svéd masszőrrel vagyok együtt itt-ott, és valóban különbséget érzek az én, illetve az többiek(elsősorban) elméleti tudása között. Pl. latinul 1-2 szót sem tudnak, én pedig elég sokat, köszönhetően tanáraim következetes munkájának.

Üdvözlettel
Merényi Krisztián 


Kedves Tamás!
Társasházkezelő képzésükön vettem részt, melyet sikeres vizsgával zártam dec. 12.-én. A kezdeti kétségeim a távoktatással kapcsolatban nem igazolódtak be, sőt... Az Önök segítségével és útmutatásaik alapján zökkenőmentesen ment minden, cégüket bizalommal fogom ajánlani másoknak is. Köszönettel kívánok munkájukhoz további sikereket!
Kellemes karácsonyt és Boldog Új Évet Önnek és családjának, valamint Munkatársainak.

Üdvözlettel - Ágoston András


Kedves Sándor,
A kereskedő, boltvezető tanfolyam távoktatásos formában nagyon hasznosnak bizonyult, mivel szabad időbeosztásom volt a tanuláshoz, a kiadott feladatok könnyebbé tették a felkészülést, ráadásul ez a forma költségkímélő is. A tanárok mindig segítőkészek voltak, amikor kérdéssel fordultunk hozzájuk.

Üdv: VARGA TÍMEA 


Kedves Tamás!
Szeretném megköszönni segítségét, türelmes válaszait kérdéseimre. Szombaton levizsgáztam jelesre!
A legjobbakat tudom mondani a szervezésről, vizsgamenetről, vizsgáztatókról!
További sikeres munkát, és jó egészséget kívánok Önnek!

Ildikó


Elégedettségi referencia a 2007 Kapos Felnőttképző Kft. részére
2010. decemberében kezdtem el a 2007 Kapos Kft. szervezésében indított ingatlanközvetítő (OKJ száma: 52 341 03 0000 00 00) tanfolyamot távoktatásban. 2007 Kapos csapatával nagyon elégedett vagyok. Minden héten küldték e-mailben a felkészüléshez szükséges anyagot, tételeket, gyakorlófeladatokat, a szakmai dolgozathoz szükséges anyagokat és mindent, ami szükséges ahhoz, hogy vizsgázni tudjak. Amikor elakadtam, kérdésem volt, mindig azonnal segítettek, válaszoltak, nagyon rugalmasak voltak. Mindig átlátható, érthető anyagokat kaptam kézhez. Soha nem foglalkoztam ingatlanközvetítéssel, csak érdekelt a dolog, mégis 2011. 02. 23-án sikeres vizsgát tettem 4-es eredménnyel. Ezt nagymértékben köszönhetem a 2007 Kapos csapatának, mert profi módon készítettek fel a vizsgára! Ezúton is köszönöm nekik és mindenkinek ajánlom őket!

Pénzes Bálint
Kecskemét 


Szia Éva!
Bürgés Aranka vagyok a szegedi körmös tanfolyamról. Azt szeretném kérdezni, hogy az nem lenne-e gond, ha kicsit később fizetném be a most esedékes részletet. Előre is nagyon szépen köszönöm válaszodat. Amúgy nagyon jó a tanfolyam, az oktatók is nagyon rendesek, meg vagyok elégedve mindennel.

Szia
Aranka 


Kedves Enikő,
Szeretném megköszönni a korrekt tájékoztatást az Önöknél induló idegenvezető képzésről. Mivel azonban szeretném minél hamarabb elvégezni a tanfolyamot (a januári kezdés pedig túl késői már nekem), ezért egy másik felnőttképzési intézményt voltam kénytelen választani, akiknél már októberben elindult a képzés. Még egyszer köszönöm a segítségét és amennyiben a jövőben hasonló területen tanfolyamot keresnék, az első utam Önökhöz fog vezetni.

Üdvözlettel,
Éles Veron 


Kedves Tamás!
Köszönetemet szeretném kifejezni a sok segítségéért, amely lehetővé tette, hogy sikeres vizsgát tegyek az Önök által szervezett ingatlanközvetítői képzésen!További sok sikert kívánok a munkájához!

Üdvözlettel: Tímárné Szőke Edit,
Szeged 


Tisztelt 2007 Kapos Kft, Kedves Tamás!
Sikerült, levizsgáztam!
Nagyon köszönöm az áldozatos munkájukat, a sok segítséget, amit kaptam az elmúlt 3 hónapban Önöktől. Teljes mértékben megkaptam mindent, ami a felkészülésemhez szükséges volt, még bővebben, részletesebben is, mint amire számítottam. Nagyon hálás vagyok a rengeteg segítségért. Nagyon köszönöm Önöknek!További sikeres munkát, jó egészséget mindannyiuknak!

Üdvözlettel: Dombi Gábor. 


Tisztelt Farkas Éva!
A közelmúltban vizsgázott miskolci gyógymasszőr csoport nevében szeretnék oktatóinknak köszönetet mondani az elvárhatónál is magasabb szintű munkájukért. A nehéz tananyagot nem egyszerűen csak leadták, de különböző módszerekkel meg is értették a hallgatókkal. Emberileg is nagy segítséget nyújtottak azok számára, akik különböző problémákkal küszködve éppen feladni készültek a tanfolyamot.

Köszönettel: Csép Róbertné


Kedves Sándor!
A kereskedő, boltvezető tanfolyammal teljes mértékben meg voltam elégedve, rengeteg elfoglaltságom ellenére is sikeres vizsgát tudtam tenni.
Köszönve minden közreműködését továbbra is maradok

Tisztelettel:
Peresztegi Dániel
Gencsapáti